WOLF 25 pe AloModa.ro


It's been crazy around here. There was a wave no one actually expect it. But maybe this happens when you just focus on what you know in your heart that is right. Hard work, investing time and energy, but most of all, passion.

Yesterday we got this interview on Alomoda.ro:

"
Pentru cei dintre voi care va luati informatiile de baza by scrolling down in feed’ul Facebook’ului, sigur ati vazut in aceste zile Likes si Shares despre WOLF 25.
WOLF 25 este un brand de accesorii asa cum aveam nevoie – minimalist, gandit in baza unui concept clar, a unei identitati bine stabilite si asumate.
WOLF 25 vine sa completeze piesele noastre vestimentare favorite, in stilul propus de designeri romani pe stilul nostru: LUCIAN BROSCATEAN, CARMEN SECAREANU, MURMUR, POEME de CORINA VLADESCU, ATU, ADELINA IVAN etc
Designerul din spatele WOLF 25 este Penelope Pope, o tanara de 25 de ani, care impartaseste cu noi ce inseamna WOLF 25 pentru ea si ce va insemna si pentru noi.
| WOLF 25 s-a nascut din dorinta de a nu mai amana nimic. S-a nascut din placerea de a trai, din recunostinta pentru ceea ce exista acum. Reprezinta o extensie a ceea ce sunt si a ceea ce incerc sa devin, in egala masura. Am infiintat WOLF 25 cand am implinit 25 de ani. A fost o reintoarcere, dupa trei ani de pauza in crearea de accesorii, la un proiect care nu mai are deadline de data aceasta pentru ca e un proiect de-o viata."

You can read it all HERE.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu